HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bellini BTMF405 Melkopschuimer

Handleiding voor je Bellini BTMF405 Melkopschuimer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.67 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bellini BTMF405 Melkopschuimer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Bellini product?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

De melk schuimt niet goed op, hoe komt dat? Geverifieerd
Het is mogelijk dat de melkopschuimer niet goed gereinigd is na een eerder gebruik. Achtergebleven resten kunnen ervoor zorgen dat de melk niet goed opschuimt. Afhankelijk van het apparaat kan er altijd een deel van de melk niet opschuimen, dit is normaal.

Ik vind dit nuttig (283)
Welke soorten melk kan ik gebruiken in mijn melkopschuimer? Geverifieerd
In principe zijn alle soorten melk zonder additionele smaak of suiker geschikt, zelfs sojamelk. Voor het beste melkschuim zijn de eiwitten in de melk belangrijk. Deze eiwitten degenereren naarmate de melk langer staat of open is. Het is dus altijd beter om melk uit een nieuw geopend pak te gebruiken.

Ik vind dit nuttig (187)

Praat mee over dit product

Christine Byrne 29-03-2020
Hallo, mijn melk is schuimig maar koud. Wat doe ik verkeerd

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Bellini BTMF405 Melkopschuimer