HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bertazzoni K120HERNEA Afzuigkap

Handleiding voor je Bertazzoni K120HERNEA Afzuigkap nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.76 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bertazzoni K120HERNEA Afzuigkap vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bertazzoni K120HERNEA Afzuigkap?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Bertazzoni
Model K120HERNEA
Categorie Afzuigkappen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.76 MB

Veelgestelde vragen over Bertazzoni K120HERNEA Afzuigkap

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe hoog moet een afzuigkap minimaal boven een kookplaat hangen? Geverifieerd
Dit kan licht verschillen per merk, maar over het algemeen kunt u 65 centimeter aanhouden voor afzuigkappen boven een gaskookplaat en 50 centimeter boven een elektrische of inductiekookplaat. Deze afstanden zijn er ter bevordering van de brandveiligheid.

Ik vind dit nuttig (1175)
Heb ik een afzuigkap met of zonder motor nodig? Geverifieerd
Afzuigkappen met motor zijn bedoeld voor wanneer er een directe luchtafvoer naar buiten beschikbaar is. Een afzuigkap zonder motor is bedoeld om aan te sluiten wanneer er een centraal afzuigsysteem is. Sluit nooit een afzuigkap met motor aan op een centraal afzuigsysteem!

Ik vind dit nuttig (585)

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Bertazzoni K120HERNEA Afzuigkap. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Bertazzoni K120HERNEA Afzuigkap