Handleiding Bertazzoni KU100PRO1XA Afzuigkap

Handleiding voor je Bertazzoni KU100PRO1XA Afzuigkap nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

CAPPA DA CUCINA
Libretto istruzioni
IT
UK
CHIMNEY HOOD
Installations instructions
KU120PRO1XA K41A.HM1X..60
KU100PRO1XA KA1A.HM1X..60
KU90PRO1XA K91A.HM1X..60
KU60PRO1XA K61A.HM1X..60
KU120PRO2XA K42AMHU1X..60
KU90PRO2XA K92AMHU1X..60
DUNSTABZUGHAUBE
Bedienungssanleitung
CAMPANA DE COCINA
Manual de instrucciones
DE
ES
HOTTE DE CUISINE
Instructions pour le montage
FR
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.53 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bertazzoni KU100PRO1XA Afzuigkap vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bertazzoni KU100PRO1XA Afzuigkap?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Bertazzoni KU100PRO1XA Afzuigkap. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bertazzoni KU100PRO1XA Afzuigkap. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bertazzoni. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bertazzoni KU100PRO1XA Afzuigkap in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bertazzoni
Model KU100PRO1XA
Categorie Afzuigkappen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.53 MB

Alle handleidingen voor Bertazzoni Afzuigkappen
Meer handleidingen voor Afzuigkappen

Veelgestelde vragen over Bertazzoni KU100PRO1XA Afzuigkap

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe hoog moet een afzuigkap minimaal boven een kookplaat hangen? Geverifieerd

Dit kan licht verschillen per merk, maar over het algemeen kunt u 65 centimeter aanhouden voor afzuigkappen boven een gaskookplaat en 50 centimeter boven een elektrische of inductiekookplaat. Deze afstanden zijn er ter bevordering van de brandveiligheid.

Ik vind dit nuttig (1216) Lees meer

Heb ik een afzuigkap met of zonder motor nodig? Geverifieerd

Afzuigkappen met motor zijn bedoeld voor wanneer er een directe luchtafvoer naar buiten beschikbaar is. Een afzuigkap zonder motor is bedoeld om aan te sluiten wanneer er een centraal afzuigsysteem is. Sluit nooit een afzuigkap met motor aan op een centraal afzuigsysteem!

Ik vind dit nuttig (640) Lees meer
Handleiding Bertazzoni KU100PRO1XA Afzuigkap

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën