HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bestron AEC200 Eierkoker

Handleiding voor je Bestron AEC200 Eierkoker nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.52 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bestron AEC200 Eierkoker vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bestron AEC200 Eierkoker?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bestron AEC200 Eierkoker. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bestron. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bestron AEC200 Eierkoker in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bestron
Model AEC200
Categorie Eierkokers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.52 MB

Alle handleidingen voor Bestron Eierkokers
Meer handleidingen voor Eierkokers

Veelgestelde vragen over Bestron AEC200 Eierkoker

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe lang moeten eieren koken? Geverifieerd

Dit hangt af van hoe hard het ei gekookt dient te worden en hoe groot het ei precies is. Over het algemeen kan gezegd worden dat voor zachtgekookte eieren 3-4 minuten kooktijd nodig is, voor halfzachte eieren 5-6 minuten en voor hardgekookte eieren 8-10 minuten. De resultaten kunnen verschillen per merk en model eierkoker.

Ik vind dit nuttig (496) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Eierkokers. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Bestron AEC200 Eierkoker.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Bestron AEC200 Eierkoker. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Michèle Wégria 01-12-2020
Hoe kom ik aan een dispenser? Dankjewel

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Nicole Duclos 07-11-2022
Er zit geen timer op het apparaat. Hoe varieer ik in mijn kookkunsten?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Dietrich 14-12-2023
Ik ben zeer ontevreden over de nieuwe eierkoker. De tabel met waterhoeveelheid en uithardingstijd klopt helemaal niet. Niet één keer kreeg ik de eieren die ik wilde. Ze waren bijna altijd moeilijk. Mijn oude 35 jaar oude fornuis kookte de eieren precies zoals gewenst en maakte een luid geluid toen het klaar was. Ik geef het terug. Onsh

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding Bestron AEC200 Eierkoker

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën