HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bielmeier BHG 397 Broodbakmachine

Handleiding voor je Bielmeier BHG 397 Broodbakmachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.34 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bielmeier BHG 397 Broodbakmachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Bielmeier product?
Ja Nee
50%
50%
2 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan het ik het bakblik van mijn broodbakmachine schoonmaken met een schuurspons? Geverifieerd
Nee. De meeste broodbakmachines hebben een bakblik met een non-stick laag die beschadigd kan raken door een schuurspons of schurend reinigingsmiddel. Gebruik alleen de zachte kans van een spons of een doek.

Ik vind dit nuttig (604)
Waarom moet het bakblik uit de broodbakmachine voordat ik er ingrediënten in doe? Geverifieerd
Dit is om te voorkomen dat er ingrediënten op een verhittingselement terecht komen. Deze kunnen verbranden en rook veroorzaken.

Ik vind dit nuttig (453)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Broodbakmachines. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw Bielmeier BHG 397 Broodbakmachine.

SAZ Repair Café Zuidplas logo
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

N.E. De Groot 25-05-2020
Vanaf het begin eigenlijk al problemen gehad de ene keer draait 1 spoel wel mee de andere keer niet dan heb je dus maar een half verschrompeld brood voor zo’n dure machine vind ik dit niet moeten kunnen helaas bestaat de winkel waar ik hem kocht niet meer dus kan er niet mee terug of laten nazien

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Handleiding Bielmeier BHG 397 Broodbakmachine