Handleiding Binatone F350 Navigatiesysteem

Handleiding voor je Binatone F350 Navigatiesysteem nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

User Guide
F350
8
th
edition
www.binatonegps.com
Binatone Navigation software
Binatone Helpline (for UK only)
Monday to Friday from 9:00am to 5:00pm
Tel : 0845 345 9677
** Please note that all calls are charged at local rate
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.99 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Binatone F350 Navigatiesysteem vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Binatone F350 Navigatiesysteem?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Binatone F350 Navigatiesysteem. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Binatone F350 Navigatiesysteem. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Binatone. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Binatone F350 Navigatiesysteem in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Binatone
Model F350
Categorie Navigatiesystemen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.99 MB

Alle handleidingen voor Binatone Navigatiesystemen
Meer handleidingen voor Navigatiesystemen

Veelgestelde vragen over Binatone F350 Navigatiesysteem

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn navigatiesysteem geeft een weg aan die inmiddels niet meer bestaat, hoe kan dat? Geverifieerd

De kaarten van veel navigatiesystemen moeten handmatig worden geüpdatet. Wanneer dit niet gebeurt zal het navigatiesysteem een route aangeven op basis van de laatste bekende kaart.

Ik vind dit nuttig (329) Lees meer
Handleiding Binatone F350 Navigatiesysteem

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën