Handleiding Black and Decker GS1600 Hakselaar

Handleiding voor je Black and Decker GS1600 Hakselaar nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 2 comments en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 100/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

1
GS1600
GS1800
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.62 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Black and Decker GS1600 Hakselaar vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Black and Decker GS1600 Hakselaar?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Black and Decker GS1600 Hakselaar. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Sarah 11-06-2023
Gs1600 black decker tuinversnipperaar start niet, enig idee hoe dit te verhelpen alstublieft?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1) (Vertaald door Google)
Sarah 11-06-2023
Gs 1600 tuinversnipperaar black decker start niet, hoe repareer ik dit alstublieft?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Black and Decker GS1600 Hakselaar. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Black and Decker. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Black and Decker GS1600 Hakselaar in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Black and Decker
Model GS1600
Categorie Hakselaars
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.62 MB

Alle handleidingen voor Black and Decker Hakselaars
Meer handleidingen voor Hakselaars

Veelgestelde vragen over Black and Decker GS1600 Hakselaar

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Moet ik gehoorbescherming dragen bij het gebruik van een hakselaar? Geverifieerd

Dat is wel verstandig. Hoewel de hoeveelheid lawaai die een hakselaar produceert verschilt per merk en model, kan langdurige blootstelling aan lawaai voor blijvende gehoorschade zorgen. Het is daarom goed om altijd gehoorbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (253) Lees meer
Handleiding Black and Decker GS1600 Hakselaar

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën