HandleidingKwijt Log in

Handleiding Blaupunkt 5DL 69651 Afzuigkap

Handleiding voor je Blaupunkt 5DL 69651 Afzuigkap nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.04 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Blaupunkt 5DL 69651 Afzuigkap vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Blaupunkt 5DL 69651 Afzuigkap?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Blaupunkt 5DL 69651 Afzuigkap. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Blaupunkt. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Blaupunkt 5DL 69651 Afzuigkap in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Blaupunkt
Model 5DL 69651
Categorie Afzuigkappen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.04 MB

Alle handleidingen voor Blaupunkt Afzuigkappen
Meer handleidingen voor Afzuigkappen

Veelgestelde vragen over Blaupunkt 5DL 69651 Afzuigkap

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe hoog moet een afzuigkap minimaal boven een kookplaat hangen? Geverifieerd
Dit kan licht verschillen per merk, maar over het algemeen kunt u 65 centimeter aanhouden voor afzuigkappen boven een gaskookplaat en 50 centimeter boven een elektrische of inductiekookplaat. Deze afstanden zijn er ter bevordering van de brandveiligheid.

Ik vind dit nuttig (1192) Lees meer
Heb ik een afzuigkap met of zonder motor nodig? Geverifieerd
Afzuigkappen met motor zijn bedoeld voor wanneer er een directe luchtafvoer naar buiten beschikbaar is. Een afzuigkap zonder motor is bedoeld om aan te sluiten wanneer er een centraal afzuigsysteem is. Sluit nooit een afzuigkap met motor aan op een centraal afzuigsysteem!

Ik vind dit nuttig (608) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Blaupunkt 5DL 69651 Afzuigkap. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Blaupunkt 5DL 69651 Afzuigkap