HandleidingKwijt Log in

Handleiding Blaupunkt EHB206 Hoverboard

Handleiding voor je Blaupunkt EHB206 Hoverboard nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.61 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Blaupunkt EHB206 Hoverboard vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Blaupunkt EHB206 Hoverboard?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Blaupunkt EHB206 Hoverboard. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Blaupunkt. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Blaupunkt EHB206 Hoverboard in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Blaupunkt
Model EHB206
Categorie Hoverboards
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.61 MB

Alle handleidingen voor Blaupunkt Hoverboards
Meer handleidingen voor Hoverboards

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Blaupunkt EHB206 Hoverboard. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Żukowski Robert 28-10-2021
Na een dag gebruik begon het bord te snel naar links te draaien, om welke reden?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding Blaupunkt EHB206 Hoverboard

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën