Handleiding BlueStone PCB-5763 Snelkookpan

Handleiding voor je BlueStone PCB-5763 Snelkookpan nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Nồi áp suất điện tử
Hướng dẫn sử dụng
Model
PCB-5763
Tiện dụng với 2 lòng nồi Niêu độc đáo
dùng để nấu cơm và các món ăn khác
Đa chức năng nấu với 13 chương trình
nấu được cài đặt sẵn
An toàn với nút ấn xả và van xả áp
suất thông minh
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.77 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de BlueStone PCB-5763 Snelkookpan vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de BlueStone PCB-5763 Snelkookpan?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de BlueStone PCB-5763 Snelkookpan. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je BlueStone PCB-5763 Snelkookpan. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met BlueStone. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van BlueStone PCB-5763 Snelkookpan in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk BlueStone
Model PCB-5763
Categorie Snelkookpannen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.77 MB

Alle handleidingen voor BlueStone Snelkookpannen
Meer handleidingen voor Snelkookpannen

Veelgestelde vragen over BlueStone PCB-5763 Snelkookpan

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe vaak moet ik de pakkingring van mijn snelkookpan vervangen? Geverifieerd

Het is goed om hier op zijn minst eens per jaar naar te kijken en indien nodig te vervangen. De exacte levensduur hangt af van het merk, model en gebruik.

Ik vind dit nuttig (714) Lees meer

Is een rijstkoker hetzelfde als een snelkookpan? Geverifieerd

Hoewel deze twee producten erg op elkaar lijken, zijn ze in de basis toch anders. Het grootste verschil is dat een snelkookpan altijd luchtdicht gesloten kan worden en een rijstkoker niet.

Ik vind dit nuttig (179) Lees meer
Handleiding BlueStone PCB-5763 Snelkookpan

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën