Handleiding Bodega43 B4318 Wijnklimaatkast

Handleiding voor je Bodega43 B4318 Wijnklimaatkast nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 4 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

User Manual | Handleiding | Manual del usuario | Handbuch
The best cellar for your wines
B4312, B4318 & B4324S
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3.68 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bodega43 B4318 Wijnklimaatkast vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bodega43 B4318 Wijnklimaatkast?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Bodega43 B4318 Wijnklimaatkast. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bodega43 B4318 Wijnklimaatkast. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bodega43. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bodega43 B4318 Wijnklimaatkast in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bodega43
Model B4318
Categorie Wijnklimaatkasten
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 3.68 MB

Alle handleidingen voor Bodega43 Wijnklimaatkasten
Meer handleidingen voor Wijnklimaatkasten

Veelgestelde vragen over Bodega43 B4318 Wijnklimaatkast

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik rode en witte wijn in dezelfde wijnklimaatkast bewaren? Geverifieerd

Ja, rode en witte wijn worden op andere temperaturen geserveerd, maar de ideale bewaartemperatuur is hetzelfde, namelijk 12°C.

Ik vind dit nuttig (279) Lees meer

Als ik mijn koel-vries combinatie kouder wil instellen, moet ik dan een hogere of lagere stand gebruiken? Geverifieerd

Bij de meeste koel-vries combinaties geldt dat een hogere stand betekent dat er harder gekoeld wordt. Bij een lagere stand wordt er minder hard gekoeld en is de temperatuur in de koel-vries combinatie dus hoger.

Ik vind dit nuttig (200) Lees meer

Ik heb een nieuwe wijnklimaatkast gekocht, kan ik deze gelijk aanzetten? Geverifieerd

Nee, de wijnklimaatkast moet eerst tenminste 4 uur rechtop staan voordat hij aangezet kan worden. Dit komt omdat de koelvloeistof eerst moet uitzakken.

Ik vind dit nuttig (162) Lees meer

Hoe lang duurt het voordat een koelkast de ingestelde temperatuur bereikt nadat ik hem aanzet? Geverifieerd

Dit hangt af van het formaat, de leeftijd en het model van de koelkast. Het kan enkele uren tot een etmaal duren voordat de koelkast de ingestelde temperatuur bereikt. Het proces kan wel versneld worden door alvast niet-bederfelijke waren in de koelkast te leggen. De temperatuur is niet goed te voelen aan de lucht in de koelkast. De beste manier om te zien of de koelkast al op temperatuur is, is door een glas water met een thermometer in de koelkast te plaatsen.

Ik vind dit nuttig (139) Lees meer
Handleiding Bodega43 B4318 Wijnklimaatkast

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën