HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bomann BZ 6029 CB Tapsysteem

Handleiding voor je Bomann BZ 6029 CB Tapsysteem nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.75 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bomann BZ 6029 CB Tapsysteem vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Bomann product?
Ja Nee
43%
57%
7 stemmen

Praat mee over dit product

Andre Friedrich 12-07-2020
Ik heb dit systeem 2 maanden geleden gekocht, sinds gisteren zit de druk van de patronen niet meer in het vat maar naar achteren. Ik probeerde het drie keer met een nieuwe cartridge en ontdekte dat er een rubberen afdichting was uitgevallen en dat de binnenste punt los zat. Dat moet opgelost worden denk ik of ? Heel erg bedankt

beantwoord | Ik vind dit nuttig (16)(Translated by Google)
sybille kupfer 04-05-2021
wanneer ik de koolzuurpatroon bevestig, gaat de druk van de patroon onmiddellijk weg.co2-capsule .... wat doe ik verkeerd

beantwoord | Ik vind dit nuttig (16)(Translated by Google)
Günter Anke 24-09-2020
Het is een leuk onderdeel, maar ik heb twee vragen. Kun je normale 3/8 inch rubberen afdichtingen gebruiken op de verbindingsslangen tussen het kooldioxidepatroon en de uitlaat naar het vat? Groeten Günter Anke

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Philip Metzger 17-10-2020
Voor dit product moet je dus zeker iets gestudeerd hebben! Je wilt comfortabel naar de Bundesliga kijken en 18 biertjes drinken en de montage neemt alle tijd in beslag .. een absolute grap. Nooit meer Bomann

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Thomas Barth 03-01-2021
Het zou veel belangrijker zijn om hier een lijst met reserveonderdelen te vinden. Bij elk apparaat wordt een gebruiksaanwijzing meegeleverd.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Thomas Barth 03-01-2021
Het zou veel belangrijker zijn dat u een lijst met reserveonderdelen op internet zou vinden in plaats van een gebruiksaanwijzing in het pakket. Net als de O-ring (afdichtring) voor de cartridge viel ik eruit. Ik vond het en merkte dat de ring tijdens de operatie opzwelt. Nadat ik het een tijdje had laten staan, was het na ongeveer een half uur veel kleiner en het was relatief eenvoudig om het weer op zijn plaats te zetten. De vraag waar kan ik deze als vervangend onderdeel vandaan halen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
[email protected] 07-09-2022
Halo, moet ik echt water in dit apparaat doen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Translated by Google)
Handleiding Bomann BZ 6029 CB Tapsysteem