Handleiding Bomann MS 479 CB Melkopschuimer

Handleiding voor je Bomann MS 479 CB Melkopschuimer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Bedienungsanleitung / Garantie
Gebruiksaanwijzing • Mode d’emploi • Instrucciones de servicio
Istruzioni per l’uso • Instruction Manual • Instrukcja obsługi / Gwarancja
Használati utasítás • Руководство по эксплуатации •
MilchaufschäuMer
Melkschuimer • Moussoir à lait • Montador de leche
Montalatte • Milk frother • Spieniacz do mleka
Tejhabosító • Вспениватель молока •
MS 479 CB
MS479CB_Instruction Manual_new 01.07.16
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.1 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bomann MS 479 CB Melkopschuimer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bomann MS 479 CB Melkopschuimer?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Bomann MS 479 CB Melkopschuimer. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bomann MS 479 CB Melkopschuimer. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bomann. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bomann MS 479 CB Melkopschuimer in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bomann
Model MS 479 CB
Categorie Melkopschuimers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 4.1 MB

Alle handleidingen voor Bomann Melkopschuimers
Meer handleidingen voor Melkopschuimers

Veelgestelde vragen over Bomann MS 479 CB Melkopschuimer

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

De melk schuimt niet goed op, hoe komt dat? Geverifieerd

Het is mogelijk dat de melkopschuimer niet goed gereinigd is na een eerder gebruik. Achtergebleven resten kunnen ervoor zorgen dat de melk niet goed opschuimt. Afhankelijk van het apparaat kan er altijd een deel van de melk niet opschuimen, dit is normaal.

Ik vind dit nuttig (395) Lees meer

Welke soorten melk kan ik gebruiken in mijn melkopschuimer? Geverifieerd

In principe zijn alle soorten melk zonder additionele smaak of suiker geschikt, zelfs sojamelk. Voor het beste melkschuim zijn de eiwitten in de melk belangrijk. Deze eiwitten degenereren naarmate de melk langer staat of open is. Het is dus altijd beter om melk uit een nieuw geopend pak te gebruiken.

Ik vind dit nuttig (229) Lees meer
Handleiding Bomann MS 479 CB Melkopschuimer

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën