Bopita Brent Box

Handleiding voor je Bopita Brent Box nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.7 MB)

advertisement

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bopita Brent Box vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Bopita product?
Ja Nee
60%
40%
5 stemmen

Praat mee over dit product

Selda 27-07-2020
Hoi wat zijn de schroeven maaten van C, D ,E ,F . Bij mijn box ontbreken die. Vandaar zou ik het fijn vinden om te weten welke maat ik moet hebben want had eergisteren bij gamma foute maat gekocht echt veel te klein. Hoop dat je mij kunt helpen. Want wil het weer trug brengen en ruilen voor de goede schroeven. Groetjes sonja

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
BERTHA THALEN 08-10-2020
iK KAN MET DE BEST WIL VAN DE WERELD HET MONTAGEVOORSCHRIFT VAN DE BRENT ZONDER LADE NIET DOWNLOADEN. A.U.B. HELP ME EVEN

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Bopita.