HandleidingKwijt Log in

Handleiding Bosch Kelvin WR8 Geiser

Handleiding voor je Bosch Kelvin WR8 Geiser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.45 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Bosch Kelvin WR8 Geiser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Bosch Kelvin WR8 Geiser?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Bosch Kelvin WR8 Geiser. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Bosch. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Bosch Kelvin WR8 Geiser in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Bosch
Model Kelvin WR8
Categorie Geisers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.45 MB

Alle handleidingen voor Bosch Geisers
Meer handleidingen voor Geisers

Veelgestelde vragen over Bosch Kelvin WR8 Geiser

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Er komt water uit het overdrukventiel, is dat normaal? Geverifieerd
Ja, een boiler is een drukvat. Als de druk te hoog wordt dan zal de boiler dit verlagen door water af te voeren via het overdrukventiel. Degene die de boiler heeft geïnstalleerd zou goede afvoer moeten hebben aangelegd.

Ik vind dit nuttig (169) Lees meer
Wat is het verschil tussen een boiler en een geiser? Geverifieerd
Een boiler verwarmt het water voordat je het wilt gebruiken in de boiler. Bij een geiser wordt het water slechts verwarmt dat er doorheen stroomt wanneer je de kraan opendraait. Hierdoor kan het warme water bij een boiler op zijn wanneer alle voorraad is verbruikt. Daarnaast is het water dat uit een boiler komt direct warm, waarbij het water uit een geiser eerst koud is.

Ik vind dit nuttig (88) Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Bosch Kelvin WR8 Geiser. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Bosch Kelvin WR8 Geiser