HandleidingKwijt Log in

Handleiding Braun FS 20 MultiGourmet Stoomkoker

Handleiding voor je Braun FS 20 MultiGourmet Stoomkoker nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.6 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Braun FS 20 MultiGourmet Stoomkoker vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Braun FS 20 MultiGourmet Stoomkoker?
Ja Nee
100%
0%
3 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Braun FS 20 MultiGourmet Stoomkoker. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Braun. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Braun FS 20 MultiGourmet Stoomkoker in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Braun
Model FS 20 MultiGourmet
Categorie Stoomkokers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.6 MB

Alle handleidingen voor Braun Stoomkokers
Meer handleidingen voor Stoomkokers

Veelgestelde vragen over Braun FS 20 MultiGourmet Stoomkoker

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik rijst bereiden in een stoomkoker? Geverifieerd

Dit kan door de rijst in een kom te doen en deze in de stoomkoker te plaatsen. Sommige modellen worden geleverd met een hiervoor geschikte kom. De bereidingstijd kan verschillen per merk en model.

Ik vind dit nuttig (348) Lees meer

Zit er BPA in het plastic van Braun producten? Geverifieerd

Braun geeft aan dat voor alle producten geldt dat er geen BPA zit in de onderdelen die met voedsel in aanraking komen.

Ik vind dit nuttig (265) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Stoomkokers. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Braun FS 20 MultiGourmet Stoomkoker.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Braun FS 20 MultiGourmet Stoomkoker. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Sirkka Rissanen 10-11-2021
Mijn vraag is: hoe maak je een getufte watertank schoon die een versteende waterlaag laat werken en een goed apparaat is, maar ik wil hem graag schoon houden. bedankt

beantwoord | Ik vind dit nuttig (5)(Vertaald door Google)
Handleiding Braun FS 20 MultiGourmet Stoomkoker

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën