HandleidingKwijt Log in

Handleiding Canarm CP60HPWP Plafondventilator

Handleiding voor je Canarm CP60HPWP Plafondventilator nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.86 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Canarm CP60HPWP Plafondventilator vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Canarm CP60HPWP Plafondventilator?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Specificaties

Merk Canarm
Model CP60HPWP
Categorie Plafondventilators
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.86 MB

Veelgestelde vragen over Canarm CP60HPWP Plafondventilator

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Maakt het uit in welke richting mijn plafondventilator draait? Geverifieerd
Ja, dit hangt af van het seizoen. In de warmere seizoenen moet de plafondventilator tegen de klok in draaien om koude lucht naar beneden te blazen. Deze lucht zorgt dat vocht verdampt en heeft hierdoor een verkoelend effect. In de koudere seizoenen moet de plafondventilator met de klok mee draaien om koude lucht naar boven te zuigen, wat de warme lucht omlaag drukt.

Ik vind dit nuttig (154)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Plafondventilators. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw Canarm CP60HPWP Plafondventilator.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Canarm CP60HPWP Plafondventilator. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Canarm CP60HPWP Plafondventilator