Handleidingen voor Caravans

Hieronder staan alle merken Caravans waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waar moet ik aan denken wanneer ik mijn caravan naar de winteropslag breng? Geverifieerd

Zorg dat al het water uit de verschillende tanks, boilers en het toilet is gehaald. Het is ook verstandig om de accu te verwijderen. Sla deze op in een verwarmde ruimte met een (druppel)lader die de accu volhoudt. De bandenspanning kan door de kou afnemen, waardoor het goed kan zijn de druk met 0,5 te verhogen voor de opslag. Ook kan het een goed idee zijn om een vochtvreter in de caravan te plaatsen gedurende de opslag.

Ik vind dit nuttig (341) Lees meer

Hoe lang kan een caravan buiten staan? Geverifieerd

Een caravan is gemaakt om buiten te staan ​​en kan dus ook buiten staan. Wanneer u de caravan echter niet gebruikt, kunt u deze beter droog en overdekt stallen. Dit verlengt de levensduur van de caravan. Als de caravan langere tijd buiten staat, kan deze schade oplopen. Door de zon kunnen bijvoorbeeld afdichtingsrubbers uitdrogen en kan er mos ontstaan. Een alternatief voor opbergen kan zijn om een ​​beschermhoes over de caravan te leggen.

Ik vind dit nuttig (34) Lees meer