Handleidingen voor Luchtbedden

Hieronder staan alle merken Luchtbedden waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn luchtbed loopt langzaam leeg, maar lijkt niet lek. Waarom is dat? Geverifieerd

Temperatuurverschillen zijn een veel voorkomende reden dat het luchtbed minder hard aanvoelt. Warme lucht zet uit en koude lucht krimpt. Wanneer het luchtbed overdag wordt opgeblazen met warme lucht en de lucht 's nachts afkoelt krimpt deze en voelt het luchtbed minder hard aan. Andere oorzaken zijn een lekkend ventiel of verouderd materiaal wat poreus is geworden. In het laatste geval is het luchtbed aan vervanging toe. Neem contact op met de fabrikant indien het ventiel van het luchtbed lekt.

Ik vind dit nuttig (151) Lees meer

Kan ik een lekkage in mijn luchtbed repareren met reparatieset voor fietsbanden? Geverifieerd

Het is mogelijk om een lekkage in het luchtbed te repareren met een reparatieset voor fietsbanden. Echter kan het PVC van een luchtbed anders zijn dan dat van een fietsband waardoor het mogelijk is dat de lijm niet goed hecht op het luchtbed. Om een langhoudende reparatie uit te voeren gaat de voorkeur uit naar een reparatieset speciaal bestemd voor luchtbedden.

Ik vind dit nuttig (45) Lees meer

Kan ik een luchtbed met de mond opblazen? Geverifieerd

Het opblazen van een luchtbed met de mond wordt afgeraden. Naast dat het erg lang duurt en de persoon die het luchtbed opblaast duizelig kan worden, is een groot nadeel van het met de mond opblazen van een luchtbed dat er naast lucht ook speeksel in het luchtbed wordt geblazen. Het vocht kan vervolgens het luchtbed aantasten.

Ik vind dit nuttig (29) Lees meer

De inkepingen in de vorm van het luchtbed voelen oncomfortabel aan tijdens het slapen, wat kan ik hier aan doen? Geverifieerd

Deze inkepingen in de vorm het luchtbed zijn nodig om ervoor te zorgen dat het luchtbed tijdens het opblazen niet bol gaat staan. Als deze te hard aanvoelen is het luchtbed waarschijnlijk te hard opgeblazen en kan er wat lucht uitgelaten worden.

Ik vind dit nuttig (27) Lees meer

Het luchtbed voelt koud aan, wat kan ik hieraan doen? Geverifieerd

Een luchtbed isoleert niet omdat het gevuld is met lucht. De kou van de grond trekt in de lucht van het luchtbed en maakt dat het koud aanvoelt. Om dit te voorkomen leg je een isolatiemat onder het luchtbed of een isolerend hoeslaken of isolatiefolie op het luchtbed.

Ik vind dit nuttig (22) Lees meer