Handleiding Carena NACKA Loopwagen

Handleiding voor je Carena NACKA Loopwagen nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 0 veelgestelde vragen, 1 comment en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

NACKA
WALKER
SE / FI / NO / DK / ENG
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.04 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Carena NACKA Loopwagen vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Carena NACKA Loopwagen?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Carena NACKA Loopwagen. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Johanna Martedal 19-12-2023
Hallo, ik heb een Carena-kinderwagen en de wielen zijn erg slecht, vooral aan de voorkant, en ik vraag me af of het mogelijk is om nieuwe te kopen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Carena NACKA Loopwagen. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Carena. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Carena NACKA Loopwagen in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Carena
Model NACKA
Categorie Loopwagens
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.04 MB

Alle handleidingen voor Carena Loopwagens
Meer handleidingen voor Loopwagens

Handleiding Carena NACKA Loopwagen

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën