HandleidingKwijt Log in

Handleiding Carrera 622 Tondeuse

Handleiding voor je Carrera 622 Tondeuse nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 8.42 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Carrera 622 Tondeuse vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Carrera 622 Tondeuse?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Carrera 622 Tondeuse. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Carrera. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Carrera 622 Tondeuse in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Carrera
Model 622
Categorie Tondeuses
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 8.42 MB

Alle handleidingen voor Carrera Tondeuses
Meer handleidingen voor Tondeuses

Veelgestelde vragen over Carrera 622 Tondeuse

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat betekenen de maten van de tondeuse? Geverifieerd

De maten van de tondeuse geven over het algemeen de hoeveelheid haar aan die overblijft na het knippen. Hoe hoger het nummer, hoe langer het kapsel.

Ik vind dit nuttig (236) Lees meer

Kan ik een tondeuse gebruiken voor nat haar? Geverifieerd

Gebruik een tondeuse nooit voor nat haar. De tondeuse kan vastlopen en daardoor pijn veroorzaken. Ook kan het water zorgen dat het mes van de tondeuse gaat roesten.

Ik vind dit nuttig (101) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Tondeuses. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Carrera 622 Tondeuse.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Carrera 622 Tondeuse. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Carrera 622 Tondeuse

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën