Casio Radio Controlled WVA-M630TD-1AER Horloge

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw Casio Radio Controlled WVA-M630TD-1AER Horloge. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden. Bent u op zoek naar onderdelen voor uw product, kijk dan op onze uitgebreide onderdelenpagina voor het assortiment.

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.78 MB)

advertisement

Veelgestelde vragen

Wanneer gaan de zomertijd en wintertijd in?
De zomertijd gaat binnen Europa in op de laatste zondag van maart en de wintertijd op de laatste zondag van oktober. Bij de ingang van de zomertijd wordt de klok een uur vooruit gezet en bij de ingang van de wintertijd gaat deze weer een uur achteruit.

Ik vind dit nuttig (20)
Waar staan AM en PM voor?
AM staat voor Ante Meridiem en geeft aan dat het tijdstip voor het middaguur is. PM staat voor Post Meridiem en geeft aan dat het tijdstip na het middaguur is.

Ik vind dit nuttig (8)
Mijn mechanische horloge loopt te snel, wat kan ik doen?
Het is mogelijk dat het horloge is beinvloed door een magnetisch veld. Dit kan worden verholpen door middel van demagnetisering door een professionele horlogemaker.

Ik vind dit nuttig (4)
Wat is GMT
GMT staat voor Greenwich Mean Time (en wordt soms UTC genoemd dat staat voor Coordinated Universal Time. Het is de tijd die geldt voor lengtegraad 0 die door Greenwich, in de buurt van Londen, loopt.

Ik vind dit nuttig (4)
Er zit condens onder het glas van mijn Casio horloge, wat moet ik doen?
Casio geeft aan dat als de condens is onstaan door een extreme wisseling van temperatuur en relatief snel weer verdwijnt, er waarschijnlijk geen probleem is. Wanneer de condens niet verdwijnt, dient u het horloge zo snel mogelijk te laten repareren.

Ik vind dit nuttig (0)