Handleiding Comet KL 1400 Extra Hogedrukreiniger

Handleiding voor je Comet KL 1400 Extra Hogedrukreiniger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.1 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Comet KL 1400 Extra Hogedrukreiniger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Comet product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Kan ik mijn hogedrukreiniger gebruiken om mijn auto mee te wassen? Geverifieerd
Ja dat kan. Houd de hogedrukreiniger wel op mininaal 20 centimeter van de auto en gebruik een druk van maximaal 110 Bar.

Ik vind dit nuttig (626)
Hoe bewaar ik een hogedrukreiniger tijdens de winter? Geverifieerd
Een hogedrukreiniger is een product met onderdelen waar water doorheen loopt. Laat hem voor opslag dus altijd helemaal leeglopen om vorstschade te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat er geen vorstschade plaatsvindt, kun je een hogedrukreiniger het beste op een vorstvrije plek bewaren.

Ik vind dit nuttig (44)
Waar staat PSI voor? Geverifieerd
PSI staat voor Pound per Square Inch, wat de hoeveelheid druk aangeeft. Hoe meer PSI een hogedrukreiniger kan leveren, hoe krachtiger het kan reinigen.

Ik vind dit nuttig (33)

Praat mee over dit product

Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Comet.
Handleiding Comet KL 1400 Extra Hogedrukreiniger