Handleidingen voor Panasonic Headsets

Hieronder staan alle modellen Panasonic Headsets waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Werkt bluetooth door muren en plafonds heen? Geverifieerd

Een bluetooth signaal kan door muren en plafonds heen, tenzij deze van metaal zijn. Afhankelijk van de dikte en het materiaal van de muur zal het signaal wel in sterkte afnemen.

Ik vind dit nuttig (106) Lees meer

Wanneer ik een headset op mijn apparaat aansluit, werkt deze niet goed. Wat kan ik doen? Geverifieerd

Het is mogelijk dat zich vuil heeft opgehoopt in de opening waar de headset is aangesloten, waardoor deze geen goed contact kan maken. De beste manier om dit schoon te maken is met perslucht. Laat dit bij twijfel door een professional doen.

Ik vind dit nuttig (3) Lees meer

Wanneer is mijn muziek te luid? Geverifieerd

Geluiden boven de 80 decibel (dB) kunnen het gehoor beschadigen. Geluiden boven de 120 dB beschadigen onmiddellijk het gehoor. De ernst van de schade hangt af van hoe vaak en hoe lang het geluid aanwezig is.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer

Wat is ruisonderdrukking? Geverifieerd

Noise Cancelling is een techniek die vooral in hoofdtelefoons wordt gebruikt. Actieve geluidsbeheersing wordt gebruikt om de invloed van omgevingsgeluid te verminderen of te elimineren.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer

Tot welk geluidsniveau is het veilig voor kinderen? Geverifieerd

Kinderen krijgen sneller gehoorbeschadiging dan volwassenen. Daarom is het belangrijk om kinderen nooit bloot te stellen aan geluid dat luider is dan 85 dB. In het geval van koptelefoons zijn er speciale modellen voor kinderen. Bij luidsprekers of andere situaties moet u opletten dat het geluid dat niveau niet overschrijdt.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer

Kan ik het snoer na gebruik om het apparaat wikkelen? Geverifieerd

Je kunt dit beter niet doen, omdat het snoer hierdoor beschadigd kan raken. Het beste kunt u het snoer wikkelen zoals het was toen het product werd verpakt.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer