Synology NAS

Hieronder staan alle modellen Synology NAS waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe reset ik mijn Synology NAS? Geverifieerd
U kunt een Synology NAS resetten zonder data te verliezen. Volg de volgende drie stappen: 1. Druk op de RESET knop voor ongeveer 4 seconden en wacht tot de NAS een piep geluid maakt. 2. Binnen de volgende 10 seconden drukt u wederom voor 4 seconden op de RESET knop en wacht op het piep geluid. 3. Volg de installatie instructies in de snelstartgids van uw Synology NAS.

Ik vind dit nuttig (17)
Wat is een NAS? Geverifieerd
NAS staat voor Network-Attached Storage en is een opslagsysteem voor digitale bestanden dat verbonden is met een netwerk.

Ik vind dit nuttig (1)