HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor SD Kaarten

Hieronder staan alle merken SD Kaarten waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik kan geen bestanden toevoegen aan mijn SD kaart, hoe komt dat? Geverifieerd
Standaard SD kaarten hebben een vergrendelingsschakelaar aan de linkerkant van de kaart. Als de vergrendeling is ingeschakeld, is het onmogelijk om bestanden op de kaart toe te voegen of te wissen. Schakel het slot uit om volledige toegang tot de kaart te krijgen.

Ik vind dit nuttig (3) Lees meer
Mijn SD kaart past niet in de lezer, hoe komt dat? Geverifieerd
Er zijn verschillende formaten SD kaarten, standaard SD, miniSD en microSD. Er zijn adapters om de kleinere SD kaarten in de gewone SD lezers te laten passen.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer
Waar staat SD voor? Geverifieerd
SD staat voor Secure Digital. SD kaarten zijn het standaard opslagmedium voor veel digitale camera's.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer
Hoeveel zijn kilobyte, megabyte, gigabyte en terabyte? Geverifieerd
Een kilobyte (KB) bestaat uit 1000 bytes. 1 megabyte (MB) = 1000 kilobyte. 1 gigabyte (GB) = 1000 megabyte. 1 terabyte (TB) = 1000 gigabyte.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer