Handleiding Croozer Dog Fietskar

Handleiding voor je Croozer Dog Fietskar nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 5.23 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Croozer Dog Fietskar vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Croozer product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Bob Mendel 16-08-2021
Het product voldoet aan onze verwachting. Ligt prima achter de fiets. De hond rustig aan de kar laten wennen en nu vindt hij het leuk. Het samenvouwen van de kar is ook prima waardoor hij makkelijk op te bergen is. Enige nadeel is het moeilijke afkoppelen. Ik ben soms vijf minuten bezig de kar van de fiets los te koppelen. Het moet blijkbaar precies in lijn staan met wel heel weinig tolerantie.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Croozer.