Handleiding Cullmann CUlight FR 60C (for Canon) Flitser

Handleiding voor je Cullmann CUlight FR 60C (for Canon) Flitser nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 1 veelgestelde vraag, 1 comment en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 0/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

FR 60C
for Canon
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 9.12 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Cullmann CUlight FR 60C (for Canon) Flitser vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Cullmann CUlight FR 60C (for Canon) Flitser?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Cullmann CUlight FR 60C (for Canon) Flitser. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Peter Kooijman 27-12-2020
Jammer dat er geen Nederlandse handleiding is. Als ik hierboven op download druk krijg ik steeds de Engelse versie.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Cullmann CUlight FR 60C (for Canon) Flitser. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Cullmann. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Cullmann CUlight FR 60C (for Canon) Flitser in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Cullmann
Model CUlight FR 60C (for Canon)
Categorie Flitsers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 9.12 MB

Alle handleidingen voor Cullmann Flitsers
Meer handleidingen voor Flitsers

Veelgestelde vragen over Cullmann CUlight FR 60C (for Canon) Flitser

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het richtgetal? Geverifieerd

Het richtgetal geeft de maximale hoeveelheid flitslicht aan die de flitser kan produceren. Een hogere waarde geeft aan dat het onderwerp over een grotere afstand belicht kan worden.

Ik vind dit nuttig (137) Lees meer
Handleiding Cullmann CUlight FR 60C (for Canon) Flitser

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën