Handleidingen voor Aquaria

Hieronder staan alle merken Aquaria waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoeveel vissen mogen er in mijn aquarium? Geverifieerd

Als vuistregel voor zoetwatervissen geldt één centimeter vis per liter water en voor zoutwatervissen een halve centimeter vis per liter water. Daarbij dient rekening gehouden te worden met de capaciteit van het filter en de decoratieve elementen in het aquarium.

Ik vind dit nuttig (275) Lees meer

Hoe vaak moet ik een aquarium schoonmaken? Geverifieerd

Er is speciale apparatuur om de waarden in het water te meten en zo te bepalen wanneer schoonmaken noodzakelijk is. Wanneer deze apparatuur niet beschikbaar is dan is het goed om het aquarium in ieder geval eens per week schoon maken.

Ik vind dit nuttig (167) Lees meer