Handleidingen voor SureFlap Kattenluiken

Hieronder staan alle modellen SureFlap Kattenluiken waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Er is een batterij in mijn apparaat gaan oxideren, kan ik het nog veilig gebruiken? Geverifieerd
Ja, het apparaat kan nog veilig gebruikt worden. Verwijder eerst de geoxideerde batterij. Doet dit niet met blote handen. Reinig daarna het batterijcompartiment met een wattenstaafje gedipt in azijn of citroensap. Laat het drogen en doe nieuwe batterijen in het apparaat.

Ik vind dit nuttig (66)
Hoe weet ik wanneer ik de batterijen van mijn SureFlap kattenluik moet vervangen? Geverifieerd
De batterijen dienen vervangen te worden wanneer het lampje op het product om de 4-5 seconden rood knippert. Dit blijft hij doen tot de batterijen helemaal leeg zijn.

Ik vind dit nuttig (53)