Handleidingen voor Krabpalen

Hieronder staan alle merken Krabpalen waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Ik heb een krabpaal. Is het nog nodig om de nagels van mijn kat te knippen? Geverifieerd

Als de kat alleen binnen verblijft, kan het nodig zijn om naast het gebruik van de krabpaal ook de nagels te knippen. Een kat die naar buiten kan, heeft zijn nagels onder andere nodig als verdedingmechanisme.

Ik vind dit nuttig (44) Lees meer

Wat is de beste plek voor een kattenboom? Geverifieerd

Hoewel de beste plaatsing van veel factoren afhangt, is een krabpaal over het algemeen een goede plek in de buurt van een raam. Hierdoor kan de kat heerlijk zonnen en zich vermaken door naar buiten te kijken. Plaats de krabpaal ook niet te dicht bij de kattenbak.

Ik vind dit nuttig (9) Lees meer