Handleidingen voor Brennenstuhl Schakelklokken

Hieronder staan alle modellen Brennenstuhl Schakelklokken waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn schakelklok maakt een zacht ratelend geluid, is dat normaal? Geverifieerd

Mechanische schakelklokken hebben een intern mechanisme dat een zacht ratelend geluid maken. Ook kan bij het aan- en afslaan van deze schakelklokken een duidelijke klik gehoord worden.

Ik vind dit nuttig (598) Lees meer

Laatste comments

Handleiding Brennenstuhl MZ 20 Schakelklok
Михаил 13-07-2023
Een hoek van de timer wordt verwarmd, de stekker wordt er warm van


(Vertaald door Google)
Brennenstuhl MZ 20 Schakelklok
Handleiding Brennenstuhl DT IP 44 Schakelklok
Arthur Braun 14-11-2021
Waarom kunt u de gebruiksaanwijzing niet gewoon pagina voor pagina uitprinten? Ik heb geen 112 pagina's nodig, alleen de eerste 15 in het Duits.


(Vertaald door Google)
Brennenstuhl DT IP 44 Schakelklok
Handleiding Brennenstuhl DT IP 44 Schakelklok
Joachim Thomas 22-06-2021
Masterclear-timer. Vragen: Willekeurig. Willekeurige activering van een consument. Wat moet ik indrukken om de willekeurige functie te laten werken? Ik heb ingesteld: - Tijd - Op Wat moet er dan gebeuren? Ik kan hier niets vinden.


(Vertaald door Google)
Brennenstuhl DT IP 44 Schakelklok