HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor Bormann Haakse slijpmachines

Hieronder staan alle modellen Bormann Haakse slijpmachines waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Voor welk materiaal zijn haakse slijpmachines geschikt? Geverifieerd
Haakse slijpmachines zijn het meest geschikt voor slijpen van metaal of steen. Slijpmachines ontwikkelen veel warmte en zijn daardoor minder geschikt voor hout en kunststof.

Ik vind dit nuttig (55) Lees meer
Moet ik gehoorbescherming dragen bij het gebruik van een haakse slijper? Geverifieerd
Dat is wel verstandig. Hoewel de hoeveelheid lawaai die een haakse slijper produceert verschilt per merk en model, kan langdurige blootstelling aan lawaai voor blijvende gehoorschade zorgen. Het is daarom goed om altijd gehoorbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (13) Lees meer
Moet ik oogbescherming dragen bij het gebruik van een haakse slijper? Geverifieerd
Ja. Bij het slijpen kunnen kleine restanten opvliegen. Als deze in een oog komen kan dit voor blijvende oogschade zorgen. Het is daarom nodig om altijd oogbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (11) Lees meer