HandleidingKwijt Log in

Handleiding Draper DC15/30 Deurdranger

Handleiding voor je Draper DC15/30 Deurdranger nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.15 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Draper DC15/30 Deurdranger vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Draper DC15/30 Deurdranger?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Draper DC15/30 Deurdranger. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Draper. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Draper DC15/30 Deurdranger in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Draper
Model DC15/30
Categorie Deurdrangers
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.15 MB

Alle handleidingen voor Draper Deurdrangers
Meer handleidingen voor Deurdrangers

Veelgestelde vragen over Draper DC15/30 Deurdranger

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

De deurdranger piept wanneer de deur open gaat, wat kan ik hier aan doen? Geverifieerd

De meeste deurdrangers kunnen direct na aanschaf geplaatst worden zonder te smeren. Na verloop van tijd kan het echter nodig zijn de scharnieren opnieuw te smeren om slijtage te voorkomen en ongewenste geluiden te vermijden.

Ik vind dit nuttig (310) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Deurdrangers. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Draper DC15/30 Deurdranger.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Draper DC15/30 Deurdranger. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Handleiding Draper DC15/30 Deurdranger

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën