Handleiding E-Way E-250 MAX Elektrische step

Handleiding voor je E-Way E-250 MAX Elektrische step nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 0 veelgestelde vragen, 6 comments en heeft 5 stemmen met een gemiddelde score van 0/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

E-250 MAX
Electric
Scooter
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 3 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de E-Way E-250 MAX Elektrische step vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de E-Way E-250 MAX Elektrische step?
Ja Nee
0%
100%
5 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de E-Way E-250 MAX Elektrische step. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

jesse okhuakhua 08-09-2022
ja mijn e-way e-250 max start niet, hij knippert een seconde, dan schakelt hij uit en ik heb hem nog maar ongeveer 2 weken.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (8) (Vertaald door Google)
Christer 04-07-2023
hetzelfde als vorige eigenaar: mijn e-way E-250 MAX knippert een seconde en schakelt dan uit! de batterij was helemaal opgeladen!

Ik vind dit nuttig (4) (Vertaald door Google)
Rosa 30-06-2022
Na een hobbel gaat het bord niet meer aan, soms knipperen de lampjes op het scherm ongeveer een seconde, maar doet verder niets.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (4) (Vertaald door Google)
alvin eriksson 28-08-2022
dezelfde

Ik vind dit nuttig (4) (Vertaald door Google)
alvin eriksson 28-08-2022
Het start niet en elke keer als ik het probeer piept het

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)
C m 22-10-2023
Soms werkt het en soms werkt de schakelaar niet en als het werkt en we een redelijke afstand rijden, stopt het plotseling en werkt de schakelaar de tweede keer niet, we moeten een periode van een dag of langer wachten en dan werkt het , enzovoort, het is een geluk dat het wel of niet werkt. Betekende dit dat de schakelaar defect is of de motorbox?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0) (Vertaald door Google)

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je E-Way E-250 MAX Elektrische step. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met E-Way. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van E-Way E-250 MAX Elektrische step in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk E-Way
Model E-250 MAX
Categorie Electrische steps
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 3 MB

Alle handleidingen voor E-Way Electrische steps
Meer handleidingen voor Electrische steps

Handleiding E-Way E-250 MAX Elektrische step

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën