HandleidingKwijt Log in

Ik heb alles gecontroleerd, maar mijn naaimachinedraad breekt steeds, wat kan ik doen?

"Als de bovendraad van de machine blijft breken waar de naald in de stof komt, kan het zijn dat de naaldplaat of het spoelhuis kleine beschadigingen heeft in de vorm van krassen en / of scherpe randen. Deze kleine beschadigingen kunnen ervoor zorgen dat de draad na een paar steken breekt."

Ik vind dit nuttig (1001)

Rinke 12-10-2023
Singer Brilliance
Bij het naaien breekt steeds de bovendraad af, die loopt vast ergens in het boven gedeelte. De spanning heb ik al op alle mogelijke standen gehad, maar de draad blijft vastlopen en dan breken. Als ik handmatig aan de draad trek dan loopt de draad ook vast dus ik weet zeker dat het uit het boven gedeelte komt, maar niet precies waar. Ik heb de machine al wel lang, maar is nog weinig gebruikt omdat het vastlopen al na een paar keer gebruiken begon.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (31)
Jeff69 03-12-2023
SILVERCREST
Omdat het probleem blijft bestaan ​​nadat ik alles heb gecontroleerd, heb ik besloten het volledig schoon te maken, waarbij ik zorgvuldig de regels volgde. Maar tevergeefs... Is het geluid duidelijk verbeterd? Nadenken over het oplossen van het probleem. Ik ben zelfs zo vrij geweest om de benodigde accessoires (draden, naalden) bij een fournituren te bestellen, maar nog steeds hetzelfde probleem.

Ik vind dit nuttig (8)(Vertaald door Google)
maryse 11-11-2023
samba 2
als ik naai, zit de onderkant vol met gekrabbelde draadjes

beantwoord | Ik vind dit nuttig (10)(Vertaald door Google)
Annemarie Wolfsen 19-10-2023
Lewenstein 135
Handleiding inf voor lewenstein jubile 135 zoek ik. Vr gr Annemarie

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)