HandleidingKwijt Log in

Handleiding Farelek Seychelles Plafondventilator

Handleiding voor je Farelek Seychelles Plafondventilator nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.48 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Farelek Seychelles Plafondventilator vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Farelek Seychelles Plafondventilator?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Farelek Seychelles Plafondventilator. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Farelek. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Farelek Seychelles Plafondventilator in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Farelek
Model Seychelles
Categorie Plafondventilators
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.48 MB

Alle handleidingen voor Farelek Plafondventilators
Meer handleidingen voor Plafondventilators

Veelgestelde vragen over Farelek Seychelles Plafondventilator

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Maakt het uit in welke richting mijn plafondventilator draait? Geverifieerd

Ja, dit hangt af van het seizoen. In de warmere seizoenen moet de plafondventilator tegen de klok in draaien om koude lucht naar beneden te blazen. Deze lucht zorgt dat vocht verdampt en heeft hierdoor een verkoelend effect. In de koudere seizoenen moet de plafondventilator met de klok mee draaien om koude lucht naar boven te zuigen, wat de warme lucht omlaag drukt.

Ik vind dit nuttig (160) Lees meer

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Plafondventilators. Maak gebruik van hun contactinformatie en krijg hulp voor jouw Farelek Seychelles Plafondventilator.

SAZ Repair Café Zuidplas
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij van de Farelek Seychelles Plafondventilator. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Fabien Frérot 13-07-2022
Als de snelheidsmodulatorkast is opgenomen en gevoed, werkt deze dan zonder enige andere elektrische aansluiting? Wat betekent de A F-uitvoerbox? Neutraal? Fase ? Dankjewel

beantwoord | Ik vind dit nuttig (6)(Vertaald door Google)
Philippe Deflandre 25-01-2022
Hallo. Ik ga 8 Seychellen ventilatoren installeren in een ruimte van 150m2 op 5m hoog, ik zou graag willen weten of een schakelkast voor de set in serie mogelijk zou zijn? Als het bestaat? De elektricien vraagt ​​naar de cosinus van de motor om de juiste tandwielkast te berekenen….

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Olle Jönsson 20-12-2022
Hallo Kan ik de ventilator laten werken met een dimmer?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
alain potier 04-05-2023
wat betekenen de letters A F op de schakelkast? waar plaats je de fase en het motorvermogen?

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)(Vertaald door Google)
Handleiding Farelek Seychelles Plafondventilator

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën