HandleidingKwijt Log in

Handleiding Flex RSP 13-32 Reciprozaag

Handleiding voor je Flex RSP 13-32 Reciprozaag nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 4.16 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Flex RSP 13-32 Reciprozaag vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Flex product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Waarvoor zijn reciprozagen geschikt? Geverifieerd
Doordat het zaagblad van een reciprozaag te verwissellen is, zijn deze geschikt voor alle zaagbare materialen. Denk bijvoorbeeld aan installatie- en sanitairtoepassingen.

Ik vind dit nuttig (23)
Moet ik oogbescherming dragen bij het gebruik van een reciprozaag? Geverifieerd
Ja. Bij het zagen kunnen kleine restanten opvliegen. Als deze in een oog komen kan dit voor blijvende oogschade zorgen. Het is daarom nodig om altijd oogbescherming te dragen.

Ik vind dit nuttig (9)

Reparaties

Dit zijn onze HandleidingKwijt Pro partners die expert zijn op het gebied van Reciprozagen. Maak gebruik van hun contactinformatie om krijg hulp voor jouw Flex RSP 13-32 Reciprozaag.

SAZ Repair Café Zuidplas logo
Gemeente Zuidplas
SAZ Repair Café Zuidplas
Interesse om een HandleidingKwijt Pro Partner te worden? Lees meer

Praat mee over dit product

Handleiding Flex RSP 13-32 Reciprozaag