Florabest FBC 7 B2 Besproeiingscomputer

Handleiding voor je Florabest FBC 7 B2 Besproeiingscomputer nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.15 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Florabest FBC 7 B2 Besproeiingscomputer vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Florabest product?
Ja Nee
33%
67%
12 stemmen

Praat mee over dit product

Anton Gommers 18-05-2020
Prima product. Ik gebrukkte het vooral tijdens onze vakantie. alle losse planten in het midden van de tuin en dagelijks water geven. Na 2 jaar af en toe gebruiken deed hij het soms wel en soms weer niet. Wat bleek. Batterij was te ver leeg. Daardoor deed de klok en timer het wel deden, maar "dacht" hij soms dat er geen waterdruk was.. Na vervanging van de batterijen geen problemen meer. Misschien dat dit een volgende gebruiker helpt.bij mij heeft het 3 dagen geduurd, voordat ik dit bedacht.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Ton Wentink 21-05-2020
Prima product

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Anton de greef 29-06-2020
Slechtste aan koop ooit

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Florabest.