Florabest FLV 1300 A1 Verticuteermachine

Handleiding voor je Florabest FLV 1300 A1 Verticuteermachine nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.91 MB)

advertisement

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Florabest FLV 1300 A1 Verticuteermachine vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over dit Florabest product?
Ja Nee
67%
33%
6 stemmen

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is het beste moment om te verticuteren? Geverifieerd
Je kunt het gras het beste verticuteren in de herfst. Hierdoor gaat het gazon schoon de winter in. Dit kan eventueel in de lente worden herhaald, wanneer er geen kans meer is op nachtvorst. Hierdoor neemt het gras meer zuurstof en voedingsstoffen op.

Ik vind dit nuttig (36)

Praat mee over dit product

Gerard veenendaal 15-07-2020
Messen draaien niet meer

beantwoord | Ik vind dit nuttig (1)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Florabest.