GE GCG1580 Afvalpers

Bekijk en/of download hier de handleiding van uw GE GCG1580 Afvalpers. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service op Facebook.

Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kunt u gratis terecht bij Repair Café. Klik hier om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.


advertisement

Beoordeling

Bent u tevreden over dit GE product?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn GE apparaat ook later werken met een aggregaat? Geverifieerd
In principe wel, maar vraag dit altijd na bij de fabrikant van uw aggregaat. Let er ook op dat sommige apparaten bij het opstarten extra veel stroom verbruiken (bijv: koelkasten, vriezers en airconditioners). Ook is het verstandig om een aggregaat te gebruiken dat is uitgerust met piekbescherming. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant.

Ik vind dit nuttig (2)
Kan ik glas in mijn afvalpers doen? Geverifieerd
Niet alle modellen zijn geschikt om glas te verwerken. Kijk in de handleiding om te zien of dit kan.

Ik vind dit nuttig (0)

Praat mee over dit product