Hama 00095276 Steel Digitale fotolijst

Handleiding voor je Hama 00095276 Steel Digitale fotolijst nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

pdf2htmlEX
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 80.59 MB)

advertisement

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Hama 00095276 Steel Digitale fotolijst vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.

Bent u tevreden over dit Hama product?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is een megapixel? Geverifieerd
Een megapixel (MP) staat gelijk aan een miljoen pixels. Megapixels worden onder andere gebruikt om de resolutie van een digitale camera of camcorder weer te geven. Zo heeft een camera die beeld produceert van 1280x960 pixels een resolutie van ongeveer 1,3MP. Hoewel er heel veel factoren zijn die de kwaliteit van het beeld beïnvloeden kan over het algemeen gezegd worden dat meer megapixels zorgen voor een beter beeld.

Ik vind dit nuttig (35)

Praat mee over dit product

14-07-2019
Sommige foto's staan op hun zijkant. Probeer ik die te draaien lukt het wel, maar druk ik op ok of op het volgende pijltje keert de foto weer verkeerd. Kan in de handleiding daar niets over vinden. Weet niet wat ik fout doe, omdat op de computer de foto's wel goed staan.

beantwoord | Ik vind dit nuttig (0)
Deze handleiding is oorspronkelijk gepubliceerd door Hama.