Handleiding Handicare Ibis Rolstoel

Handleiding voor je Handicare Ibis Rolstoel nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 0 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 1 stem met een gemiddelde score van 100/100. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

1015098B
GEBRUIKERSHANDLEIDING
USER MANUAL
MANUEL DUTILISATION
BEDIENUNGSANLEITUNG
IBIS
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 1.64 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Handicare Ibis Rolstoel vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Handicare Ibis Rolstoel?
Ja Nee
100%
0%
1 stem

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Handicare Ibis Rolstoel. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Handicare Ibis Rolstoel. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Handicare. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Handicare Ibis Rolstoel in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Handicare
Model Ibis
Categorie Rolstoelen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 1.64 MB

Alle handleidingen voor Handicare Rolstoelen
Meer handleidingen voor Rolstoelen

Handleiding Handicare Ibis Rolstoel

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën