Handleiding Hasta D5 Rolgordijn

Handleiding voor je Hasta D5 Rolgordijn nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 2 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Instruction
1
2a
2b
2c
3
4
6
7
7
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.17 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Hasta D5 Rolgordijn vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Hasta D5 Rolgordijn?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de Hasta D5 Rolgordijn. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Hasta D5 Rolgordijn. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Hasta. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Hasta D5 Rolgordijn in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Hasta
Model D5
Categorie Rolgordijnen
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.17 MB

Alle handleidingen voor Hasta Rolgordijnen
Meer handleidingen voor Rolgordijnen

Veelgestelde vragen over Hasta D5 Rolgordijn

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Mijn rolgordijn trekt scheef, wat kan ik daaraan doen? Geverifieerd

Het is belangrijk dat het rolgordijn waterpas is gemonteed. Als het rolgordijn scheef gemonteerd is, zal het scheef trekken. Verder moet bij het uitrollen van het rolgordijn het lipje waaraan getrokken wordt in het midden zitten om het rolgordijn recht uit te rollen.

Ik vind dit nuttig (598) Lees meer

Hoe maak ik een rolgordijn schoon? Geverifieerd

Je kunt de stoffen het beste alleen schoonmaken met een licht vochtige doek die zonder schoonmaakmiddelen geen pluisjes achterlaat. Je kunt de stof ook voorzichtig met plakband deppen om vuil te verwijderen. Haal de stof nooit uit de koker en laat de stof nooit nat worden.

Ik vind dit nuttig (0) Lees meer
Handleiding Hasta D5 Rolgordijn

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën