Handleiding HeartSine samaritan PAD 500P Defibrillator

Handleiding voor je HeartSine samaritan PAD 500P Defibrillator nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF in het Nederlands en/of Engels. Dit product heeft 0 veelgestelde vragen, 0 comments en heeft 0 stemmen. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

HeartSine
®
HeartSine samaritan
®
PAD
met CPR-Advisor™, model 500P
Gebruikershandleiding
Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 2.16 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de HeartSine samaritan PAD 500P Defibrillator vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de HeartSine samaritan PAD 500P Defibrillator?
Ja Nee
Beoordeel dit product als eerste
0 stemmen

Praat mee over dit product

Laat hier weten wat jij vindt van de HeartSine samaritan PAD 500P Defibrillator. Als je een vraag hebt, lees dan eerst zorgvuldig de handleiding door. Een handleiding aanvragen kan via ons contactformulier.

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je HeartSine samaritan PAD 500P Defibrillator. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met HeartSine. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van HeartSine samaritan PAD 500P Defibrillator in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk HeartSine
Model samaritan PAD 500P
Categorie Defibrillators
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 2.16 MB

Alle handleidingen voor HeartSine Defibrillators
Meer handleidingen voor Defibrillators

Handleiding HeartSine samaritan PAD 500P Defibrillator

Gerelateerde producten

Gerelateerde categorieën