HandleidingKwijt Log in

Handleiding Hommie BT-06A Bluetooth adapter

Handleiding voor je Hommie BT-06A Bluetooth adapter nodig? Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Handleiding

Loading…

Download de handleiding in het Nederlands en/of Engels (PDF, 0.95 MB)
(Denk aan het milieu en print deze handleiding alleen als dat echt noodzakelijk is)

Loading…

Beoordeling

Laat ons weten wat je van de Hommie BT-06A Bluetooth adapter vindt door een beoordeling achter te laten. Wil je je ervaringen met dit product delen of een vraag stellen? Laat dan een bericht achter onderaan de pagina.
Bent u tevreden over de Hommie BT-06A Bluetooth adapter?
Ja Nee
0%
100%
1 stem

Meer over deze handleiding

We begrijpen dat het prettig is om een papieren handleiding te hebben voor je Hommie BT-06A Bluetooth adapter. Je kunt de handleiding bij ons altijd downloaden en daarna zelf printen. Indien je graag een originele handleiding wilt hebben, raden we je aan contact op te nemen met Hommie. Zij kunnen wellicht nog voorzien in een originele handleiding. Zoek je de handleiding van Hommie BT-06A Bluetooth adapter in een andere taal? Kies op de homepage je taal naar keuze en zoek daarna op het modelnummer om te zien of we deze beschikbaar hebben.

Specificaties

Merk Hommie
Model BT-06A
Categorie Bluetooth adapters
Bestandstype PDF
Bestandsgrootte 0.95 MB

Veelgestelde vragen over Hommie BT-06A Bluetooth adapter

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Werkt bluetooth door muren en plafonds heen? Geverifieerd
Een bluetooth signaal kan door muren en plafonds heen, tenzij deze van metaal zijn. Afhankelijk van de dikte en het materiaal van de muur zal het signaal wel in sterkte afnemen.

Ik vind dit nuttig (9) Lees meer

Praat mee over dit product

Here you can share what you think about the Hommie BT-06A Bluetooth adapter. If you have a question, first carefully read the manual. Requesting a manual can be done by using our contact form.

Handleiding Hommie BT-06A Bluetooth adapter