Handleidingen voor Bedframes

Hieronder staan alle merken Bedframes waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de minimale dikte van een matras? Geverifieerd

Voor alle matrassen wordt een minimale dikte van 16cm aanbevolen voor voldoende comfort.

Ik vind dit nuttig (424) Lees meer

Kan ik een tweepersoonsmatras gebruiken op een tweepersoonsbed met apart verstelbare lattenbodems? Geverifieerd

Nee. Op een tweepersoonsbed waarvan beide helften afzonderlijk te verstellen zijn is het niet mogelijk een tweepersoonsmatras te leggen, door het mogelijke hoogteverschil tussen de beide helften. Op elke helft zal een eenpersoonsmatras moeten worden geplaatst. Ook is het niet mogelijk een tweepersoons dekmatras te gebruiken.

Ik vind dit nuttig (241) Lees meer

Wat is het verschil tussen een bedframe en een boxspring? Geverifieerd

Een bedframe dient enkel als houder van een matras, maar biedt van zichzelf geen vering of andere vorm van comfort. Een boxspring is een matrasdrager die gevuld is met metalen springveren. De ruimte tussen de springveren zorgt voor extra ventilatie. Op de boxspring legt men gewoonlijk een los matras en eventueel een dekmatras. De combinatie van boxspring en matras zorgt voor een goede verdeling van het gewicht en goede ventilatie.

Ik vind dit nuttig (191) Lees meer

Wat is het verschil tussen een houten een een metalen bedframe? Geverifieerd

Houten bedframes zijn doorgaans steviger dan metalen bedframes. Dit betekent dat bij een metalen bedframe de stevigheid vaker gecontroleerd dient te worden en de schroeven vaker aangedraaid moeten worden.

Ik vind dit nuttig (179) Lees meer