HandleidingKwijt Log in

Handleidingen voor Hoogslapers

Hieronder staan alle merken Hoogslapers waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoeveel ruimte moet er zitten tussen de bovenkant van het matras van mijn hoogslaper en het plafond? Geverifieerd
Voor een optimale bewegingsruimte is het verstandig minimaal 75 centimer ruimte te hebben tussen de bovenkant van het matras en het plafond.

Ik vind dit nuttig (253)
Wat is de minimale dikte van een matras? Geverifieerd
Voor alle matrassen wordt een minimale dikte van 16cm aanbevolen voor voldoende comfort.

Ik vind dit nuttig (196)
Hoe moet ik mijn hoogslaper onderhouden? Geverifieerd
Om de levensduur van uw hoogslaper te verlengen en de veiligheid van uw kind te garanderen, is het verstandig van tijd tot tijd de schroeven na te lopen en indien nodig aan te draaien.

Ik vind dit nuttig (115)
Wat is het verschil tussen een houten een een metalen bedframe? Geverifieerd
Houten bedframes zijn doorgaans steviger dan metalen bedframes. Dit betekent dat bij een metalen bedframe de stevigheid vaker gecontroleerd dient te worden en de schroeven vaker aangedraaid moeten worden.

Ik vind dit nuttig (68)