Handleidingen voor JYSK Schoenenkasten

Hieronder staan alle modellen JYSK Schoenenkasten waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Hoe kan ik mijn JYSK product het beste uit elkaar halen? Geverifieerd

JYSK geeft aan dat het uit elkaar halen van hun meubels het beste kan door de bouwtekening in omgekeerde volgorde uit te voeren.

Ik vind dit nuttig (1236) Lees meer

Ik wil een houten deuvel verwijderen uit mijn JYSK product, maar ik krijg deze er niet meer uit. Wat moet ik doen. Geverifieerd

Het best is om een tang te gebruiken en met lichte druk de deuvel te verwijderen. Knijp niet te hard, anders verliest de deuvel zijn grip.

Ik vind dit nuttig (292) Lees meer

Laatste comments

Handleiding JYSK Bagenkop Schoenenkast
Kazimierz 30-01-2023
Bij het inbrengen van de staven in de gaten H breken ze


(Vertaald door Google)
JYSK Bagenkop Schoenenkast
Handleiding JYSK Bagenkop Schoenenkast
Dalibor Souček 14-09-2022
Goede dag. De plastic zijpanelen bij de schoenenrekken, gemarkeerd met de letter "H" in de handleiding, zijn gebarsten. Zonder hen is het schoenenrek nutteloos. Zijn er ergens vervangingen te koop? Bedankt voor het antwoord. [email protected] Souček Dalibor


(Vertaald door Google)
JYSK Bagenkop Schoenenkast