Handleidingen voor Stapelbedden

Hieronder staan alle merken Stapelbedden waarvoor wij handleidingen beschikbaar hebben. Klik op jouw merk voor een lijst met alle modellen. Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product. Staat jouw merk niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Dan kun je voor reparatie gratis terecht bij Repair Café.

Veelgestelde vragen

Ons supportteam zoekt dagelijks naar nuttige productinformatie en antwoorden op veelgestelde vragen. Als er onverhoopt toch een onjuistheid tussen onze veelgestelde vragen staat, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Wat is de minimale dikte van een matras? Geverifieerd

Voor alle matrassen wordt een minimale dikte van 16cm aanbevolen voor voldoende comfort.

Ik vind dit nuttig (104) Lees meer

Hoeveel ruimte moet er zitten tussen de bovenkant van het bovenste matras van mijn stapelbed en het plafond? Geverifieerd

Voor een optimale bewegingsruimte is het verstandig minimaal 75 centimer ruimte te hebben tussen de bovenkant van het bovenste matras en het plafond.

Ik vind dit nuttig (81) Lees meer

Hoe moet ik mijn stapelbed onderhouden? Geverifieerd

Om de levensduur van uw stapelbed te verlengen en de veiligheid van uw kind te garanderen, is het verstandig van tijd tot tijd de schroeven na te lopen en indien nodig aan te draaien.

Ik vind dit nuttig (59) Lees meer

Wat is het verschil tussen een houten een een metalen bedframe? Geverifieerd

Houten bedframes zijn doorgaans steviger dan metalen bedframes. Dit betekent dat bij een metalen bedframe de stevigheid vaker gecontroleerd dient te worden en de schroeven vaker aangedraaid moeten worden.

Ik vind dit nuttig (51) Lees meer